Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Газов кондензен котел - HTWCQ35BEROA-OPT

Газов кондензен котел - HTWCQ35BEROA-OPT
Газов кондензен котел - HTWCQ35BEROA-OPT
2,584.00 лв.
Ex Tax: 2,584.00 лв.
  • Model: HTWCQ35BEROA-OPT
  • SKU: 8435483848283
HTW Beroa е серия кондезни котли, които постигат вискоки нива на производителност, като същевременно постига високи икономии в потреблението на газ, благодарение на технологията за кондензация и енергийната  си класификация - клас А.

Най-важният приоритет на Beroa е безопасността на потребителя и на самия котел. Ето защо тя включва различни системи за защита, за да се избегнат или сведат до минимум възможните щети, доколкото е възможно.

Ниското му потребление на газ води до ниски нива на емисии, като по този начин отговаря на европейските ErP регламенти, а кондензационната му технология намалява емисиите на замърсяващи газове, което я прави устойчива и екологична. Топлообменникът е от неръждаема стомана предотвратява корозията и удължава полезния живот на котела.

Притежава модулиращ DC вентилатор, който се адаптира към търсенето на потребителя, осигурявайки голяма икономия на енергия.

Open-Therm Protocol е модулираща система, която комуникира котела с термостат Open-Therm и позволява прогресивно повишаване на температурата, избягване на пикове на температурата и потреблението, намаляване на консумацията на електроенергия и подобряване на усещането за комфорт

Различни системи за защита: срещу запушване на помпата and и 3-пътния вентил, срещу замръзване, 3-пътен предпазен клапан и срещу проблеми при евакуацията на газ


Предлага се в 3 мощности: 24KW, 28KW и 35kW.
Спецификация
Енергиен клас охлаждане/ отоплениеA/А
Мощност (kW)35
Дебит (L/min)15.6
Размери - (В / Ш / Д)410x720x390
Тегло (кг)34
Тип газМетан
Работен диапазон - /°C/35~85
Гаранция24 месеца
ПроизходКитай

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Ние използваме бисквитки.