Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Блог RSS Feed

18 Jun Изграждане на климатична и вентилационна инсталация - Депо Пазарджик
0 4166
Обект: "Компостираща инсталация и инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и съпътстваща инфраструктура на площадка РЦР в землището на с. Алеко Константиново"..
14 May Термопомпа за басейн
13 May Използването на термопомпа във вентилационен блок като икономичен и екологичен източник на топлина за вентилационната система на закрит плувен басейн
0 1095
    Климатичните блокове обикновено се използват за поддържане на параметрите на топлината и влажността в закритите басейни, които се използват за плуване и отдих. Използването им през годината консумира много повече енергия, отколкото например климатизацията в жилищни или офис сгради. Значителното им потребление на енергия се дължи на необходимост..
10 May Какво е BTU/SEER/SCOP?
0 1630
BTU е съкращение от British Thermal Unit. Представлява извънсистемна единица, което означава, че не е официална и не бива да се използва за изчисления при измерване на количество топлина. Британската топлинна единица - BTU или Btu, е единица за енергия.Мярката се използва много често в отоплителната техника за дефиниране на отоплителната възможност..
10 May Хладилен агент R32 - поглед към екосъобразно бъдеще
0 2924
R32 хладилен агент е известен също като дифлуорометан и принадлежи към семейството на HFC хладилен агент. Този газ е готов да замени други газове като R-410A и R-407C като предпочитан газ поради по-ниския си потенциал за глобално затопляне. Химичната му формула е CH2F2.В резултат на Монреалския протокол от 1987 г. за постепенно премахване на газооб..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.