Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Термопомпи за отопление и БГВ

Термопомпи за отопление и БГВ
Brand: HTW Model: HTW-Monoblock-Compact
ЕКО-ТЕРМАЛЕН МОНОБЛОКHTW Eco-thermal Monoblock е аеротермална климатична система, която ви предлага изключителна ефективност и несравним комфорт.С най-съвременна технология, тази термопомпа е в състояние да оползотвори 75% от енергията от външния въздух, за да ви осигури отопление през зимата и охла..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: HTW Model: Термопомпа ECO-THERMAL MONOBLOCK PLUS
Eco-thermal Monoblock Plus на HTW е аеротермална климатична система, която ви предлага изключителна ефективност и несравним комфорт.С най-съвременна технология, тази термопомпа с въздушен източник е в състояние да оползотвори 75% от енергията от външния въздух, за да ви осигури отопление през зимата..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: HTW Model: Термопомпа HTW ECO-THERMAL BIBLOCK WALL
Термопомпата Biblock Mural съчетава изключителна производителност с висока енергийна ефективност. Той е в състояние да използва 75% от енергията от външния въздух, за да осигури отопление през зимата и охлаждане през лятото, както и БГВ гореща вода. Това води до по-ниска консумация на енергия и знач..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Термопомпа с вграден бойлер HTW INTEGRATED ECO-THERMAL BIBLOCK Термопомпа с вграден бойлер HTW INTEGRATED ECO-THERMAL BIBLOCK
Ново
Brand: HTW Model: Термопомпа с вграден бойлер HTW INTEGRATED ECO-THERMAL BIBLOCK
Аеротермалната система HTW Integrated Biblock е проектирана да ви предостави цялостно и ефективно решение.С най-съвременна технология, тази термопомпа с въздушен източник е в състояние да използва 75% от енергията от външния въздух, за да ви осигури отопление през зимата и охлаждане през лятото, как..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.