Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Reventon

Brand: Reventon Model: Standart HC Reventon
Топловъздушните апарати се свързват към системата за централно отопление. Прилагането на нови технологии в устройствата на Reventon Group гарантира висока ефективност и комфорт. Оригиналните цветове на устройствата отговарят на всеки интериор. Устройството е направено много прецизно и високо нив..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: Reventon Model: HC3P Reventon
ОПИСАНИЕКорпус: изработен от експандиран полипропилен EPP, устойчив, лек и надежден. Материалът е способен да носи значителни товари, без да се деформира. Той не се разгражда под въздействието на смазка, масло, суров нефт и повечето химикали. Той има отлични звукоизолационни свойства, поради което с..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: Reventon Model: HCF Reventon
Топловъздушните апарати Reventon се използват за отопление на големи помещения. Те трябва да бъдат свързани към системата за централно отопление. Устройствата са подходящи за работа в агресивна среда с висока запрашеност, влажност и концентрация на амоняк във въздуха.Поради новото епоксидно пок..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: Reventon Model: S Reventon
Серия S в корпус от поцинкована стоманаОтопление и вентилация Reventon се използват за отопление на големи помещения. Топловъздушните апарати трябва да бъдат свързани към системата за централно отопление. Прилагането на нови технологии в устройствата на Reventon Group гарантира висока ефективност и ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.