Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

WI-FI контролер TOSHIBA BI-FLOW

Wi-Fi контролер RB-N106S-G за климатици от серията на подовите климатици на Toshiba вече Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка. Контролерът работи на 2.4GHz честота на WiFi рутера. Мобилното приложение Toshiba Home AC Control може да управлява няколко климатика Toshiba с инсталирани WiFi контролери. Създаване на работни графици. Адапторът се инсталира извън вътрешното тяло посредством свързващ кабел. Един контролер може да бъде управляван от максимум 5 потребителя, като е нужен само един имейл за регистрация. След инсталиране на адаптера в климатика е необходимо да изтеглите приложение за управление на Вашия телефон за iOS операционна система - 9.x, 10.x или по висока или Android операционна система - версия 5.x, 6.x, 7.x или по-висока.


Подходящ за следните модели климатици Toshiba:


10/13/16 Shorai

10/13/16/18 Seiya

10/13/18 B-J2FVG-E Bi-flow


За използване на опцията е необходимо да добавите wi-fi контролерa към Вашия климатик, както и да изтеглите безплатното приложение за управление на Вашия телефон за iOS или Android!

За да работи Wi-Fi адапторът е необходимо да се осигури непрекъснат достъп до интернет мрежа в помещението, където е инсталиран климатикът. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Ние използваме бисквитки.