Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Термодинамични бойлери

Термодинамични бойлери

Съвременните технологии позволяват все по-успешно да впрягаме енергията от природата в своето ежедневие.

С оптималното усвояване на топлината от въздуха и допълнителните източници на топлина, термодинамичните бойлери достигат  максимален коефициент на ефективност и икономично изразходване на енергия в едно с изключителна надежност.

Ако търсите енергийно ефективни, щадящи природата уреди, серията термодинамични бойлери HTW са  идеално попълнение към вашия дом.


Brand: HTW Model: HTW-AT-O-100VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-AT-O-100VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с топла вода ..
2,947.50 лв.
Ex Tax:2,947.50 лв.
Brand: HTW Model: HTW-AT-O-200VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-AT-O-200VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с топла вода ..
3,812.10 лв.
Ex Tax:3,812.10 лв.
Brand: HTW Model: HTW-ATS-O-150VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-ATS-O-150VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с топла вода..
3,340.50 лв.
Ex Tax:3,340.50 лв.
Brand: HTW Model: HTW-ATS-O-200VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-ATS-O-200VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с топла..
3,930.00 лв.
Ex Tax:3,930.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-ATS-O-300VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-ATS-O-300VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с топла..
4,666.90 лв.
Ex Tax:4,666.90 лв.
Brand: HTW Model: HTW-ATS-O-500VAW
Изработен с висококачествени материали, HTW-ATS-O-500VAW има резервоар от неръждаема стомана, който гарантира дългосрочна издръжливост и устойчивост. В допълнение, неговата функция осигурява безопасно и без бактерии захранване с топла вода и гарантира безопасно и здравословно захранване с ..
7,860.00 лв.
Ex Tax:7,860.00 лв.
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.