Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Колонни климатици

Колонни климатици

Колонните климатични системи имат капацитета да затоплят цяла зала за кратко време, без дори да се усеща работата им, изпускайки в пространството огромно количество преработен въздух. Това ги прави предпочитани за офиси, фитнес и кино зали и заведения. Притежават висока мощност както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане.

Brand: AUX Model: ASF-H24B4/AHAR1DI-EU
Колонният климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU e подходящ за инсталиране на пода в по-големи помещения. Оборудван е с LCD дисплей,  който дава подробна информация, относно режимът на работа. В охладителен режим  е с възможно най-висока ефективност за този модел климатиц..
3,000.00 лв.
Ex Tax:3,000.00 лв.
Brand: AUX Model: ASF-H48A5/APAR1-EU
Колонният климатик AUX ASF-H48A5/APAR1-EU e подходящ за инсталиране на пода в по-големи помещения. Оборудван е с LCD дисплей,  който дава подробна информация, относно режимът на работа. В охладителен режим  е с възможно най-висока ефективност за този модел клима..
4,999.00 лв.
Ex Tax:4,999.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-FST3-140ADM
Колонните климатици HTW имат добри характеристики и висока мощност. Не заемат голяма площ и могат да се поставят във всяка част на помещението, защото осигуряват равномерно разпределение на въздуха във всички посоки.Висок въздушен поток.Включва функцията Breeze away, която предотвратява директния въ..
7,643.90 лв.
Ex Tax:7,643.90 лв.
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.