Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Проточни бойлери

Проточни бойлери

Предимството на  проточните газови бойлери е, че произвеждат топла вода с по - голям дебит от електрическите. Всички те задължително имат терморегулатори, вградена защита от изтичане на газ и пиезоелектрическо запалване, те са най – икономични по отношение на разходи за експлоатация спрямо останалите видове проточни бойлери. 

Разгледайте селекцията ни, в която има уреди работещи на природен газ, а  тези, които нямат такава инсталация у дома си,  но държат да използват газ, предлагаме проточни бойлери, работещи и с пропан-бутан. 

Brand: HTW Model: HTW-CLA-11NOXOBI2GLP
Създаден, за да даде превъзходно изживяване, HTW-CLA-11NOXOBI2GLP e продукт оборудван с разширени функции, които правят всичко различно.Притежава следните параметри:Капацитет за производство на топла вода: 11 литраБез постоянен пилотен пламъкМножество защитни елементиСензор за газ и темпер..
550.20 лв.
Ex Tax:550.20 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLA-11NOXOBIGLP
Създаден, за да даде превъзходно изживяване, HTW-CLA-11NOXOBIGLP e продукт оборудван с разширени функции, които правят всичко различно.Благодарение на ниските емисии на NOx, той е екологичен и допринася за по-чист въздух. Ще се насладите на топла вода, без да се притеснявате за вредни..
550.20 лв.
Ex Tax:550.20 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLA-11NOXOBIGN
Създаден, за да даде превъзходно изживяване, HTW-CLA-11NOXOBI2GN e продукт оборудван с разширени функции, които правят всичко различно.Благодарение на ниските емисии на NOx, той е екологичен и допринася за по-чист въздух. Ще се насладите на топла вода, без да се притеснявате за в..
550.20 лв.
Ex Tax:550.20 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-11NOXUA2GLP
Проектиран да внесе комфорт и ефективност във вашия дом, UAN HTW-CLE-11NOXUA2GLP съчетава модерна технология с изключителни функции, за да осигури топла и привлекателна среда.Той разполага с многофункционален сензорен екран: ACS настройка / дисплей за температура, индикатор за интензи..
805.70 лв.
Ex Tax:805.70 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-11NOXUA2GN
Проектиран да внесе комфорт и ефективност във вашия дом, UAN HTW-CLE-11NOXUA2GN съчетава модерна технология с изключителни функции, за да осигури топла и привлекателна среда.Той разполага с многофункционален сензорен екран: ACS настройка / дисплей за температура, индикатор за интензив..
805.70 лв.
Ex Tax:805.70 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-12NOXGLP
Проектиран да осигури изключителна производителност, водоустойчивият нагревател HTW ECO съчетава иновативни характеристики, за да отговори на вашите нужди и да намали въздействието върху околната среда.HTW-CLE-12NOXGLP e съвместим е със слънчеви инсталации и има едно от най-тънките тела на пазара.С ..
874.40 лв.
Ex Tax:874.40 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-12NOXGN
Проектиран да осигури изключителна производителност, водоустойчивият нагревател HTW ECO съчетава иновативни характеристики, за да отговори на вашите нужди и да намали въздействието върху околната среда.HTW-CLE-12NOXGN Метан e съвместим е със слънчеви инсталации и има едно от най-тънките тела на..
874.40 лв.
Ex Tax:874.40 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-14NOXGLP
Проектиран да осигури изключителна производителност, водоустойчивият нагревател HTW ECO съчетава иновативни характеристики, за да отговори на вашите нужди и да намали въздействието върху околната среда.HTW-CLE-14NOXGLP e съвместим е със слънчеви инсталации и има едно от най-тънките тела на паза..
1,405.00 лв.
Ex Tax:1,405.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CLE-14NOXGN
Проектиран да осигури изключителна производителност, водоустойчивият нагревател HTW ECO съчетава иновативни характеристики, за да отговори на вашите нужди и да намали въздействието върху околната среда.HTW-CLE-14NOXGN  e съвместим е със слънчеви инсталации и има едно от най-тънките тела на..
1,405.00 лв.
Ex Tax:1,405.00 лв.
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.