Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Контрол

Контрол


Brand: HTW Model: HTW-XK117
Климатичен контролер за стена с бутони HTW-XK117Подходящо за канални, касетъчни и подови климатици.- За 1 брой- Вкл. / Изкл- Селектор на режим- Функция отсъствие- Настройка на скоростта на вентилатора- Хоризонтална настройка на ламелите- Вертикална настройка на ламелите- Възможност за програмиране- ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CE5024E
- За до 16 вътрешни тела- Вкл. / Изкл- Селектор на режим- Настройка на температурата- Настройка на таймера- Настройка на часовника- Заключване за деца- Напомняне за почистване на филтъра..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-CE5224FC
Сензорен интелигентен климатичен стенен контролер HTW-CE5224FC - За до 36 вътрешни тела- Вкл. / Изкл- Селектор на режим- Функция отсъствие - Настройка на скоростта на вентилатора- Хоризонтална настройка на ламелите- Вертикална настройка на ламелите- Възможност за програмиране- Вентилация- ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Brand: HTW Model: HTW-XK75
- За 1 брой- Вкл. / Изкл- Селектор на режим- Функция отсъствие- Настройка на скоростта на вентилатора- Хоризонтална настройка на ламелите- Вертикална настройка на ламелите- Възможност за програмиране- Вентилация- Въртене на вентилатора след изключване (сушене / почистване на вътрешния блок)- Режим н..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.