Рос Комплект ООД  e компания развиваща се в проектиране, производство и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации още от основаването и през 1998 година. Ние разполагаме с необходимите ресурси, за да предоставим нови, модерни и енергийно ефективни решения за Вашия дом, офис или индустриален обект.

    Това, което ни отличава е способността ни да съчетаваме професионален опит, експертни способности и високотехнологичното оборудване, характерни за големите компании, с бързата реакция, отзивчивост и гъвкавост, предлагани от малките фирми. Водещ принцип при осъществяване на нашите услуги е максимално концентриране на всички усилия за постигане на перфектен и удовлетворяващ изцяло желанията на клиента резултат. 

    Нашият успех се дължи на активната комуникация и близкото сътрудничество с клиента, специалното отношение и прецизиране на детайлите, използването на доказани методи при управлението на проекти и професионална етика на нашият екип. Постоянно увеличаващият се брой на инвеститори и клиенти в нашето портфолио ни дава увереността, че нашият подход и услуги са правилни и клиентите ни са доволни от постигнатото.            

         Монтажните фирми разполагат единствено с инструментите в техните ръце, в буквалният и преносният смисъл. Като професионалисти в ОВК сферата, ние добавяме виртуални инструменти, като информация, необятна мрежа от ресурси, професионализъм и пълна всеотдайност. Именно това прави Рос Комплект правилният избор за вашият следващ проект.