Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Рекуперативни блокове и топлообменници

Рекуперативни блокове и топлообменници
Model: BPHE
Споени пластинчати топлообменници.  Широката гама от модели намира приложение във всяка една сфера на промишлените и обществени инсталации. Специализираният софтуер за изчисление позволява индивидуален подбор на топлообменник с конкретно зададени флуид и работни условияПриложениеХладилни и клим..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: CHRU-H
Проектирани са за контролиране на качеството на въздуха за оптимален комфорт при изграждане на вентилационни системи за магазини, офиси, ресторанти и др.Дебит: 4000 - 6000 m3/hХарактеристикиВентилация - подава пресен въздух и извежда от него застоелия с цел подобряване на микроклиматаВъзстановяване ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: CHRU-TF
Проектирани са за контролиране на качеството на въздуха за оптимален комфорт при изграждане на вентилационни системи за магазини, офиси, ресторанти и др.Дебит: 100 - 1000 m3/hХарактеристикиВентилация - подава пресен въздух и извежда от него вътрешния с цел подобряване на микроклиматаВъзстановяване н..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: CHRU-TG
Проектирани са за контролиране на качеството на въздуха за оптимален комфорт при изграждане на вентилационни системи за магазини, офиси, ресторанти и др.Дебит: 1000 - 3000 m3/hХарактеристикиВентилация - подава пресен въздух и извежда от него застоелия с цел подобряване на микроклиматаВъзстановяване ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: HTX-B
Ротационни рекуператори "Въздух-Въздух"ПриложениеИзползват се във вентилационни блокове и климатични камери, като оползотворяват отпадната топлина от изхвърляния въздух, водейки до намаляване на експлоатационните разходиУстройствоИзработени са от натурален алуминий, алуминий с епоксидно покрити..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: HTX-H
Рекуперативни пластинчати топлообменници "Въздух-Въздух", с въздушен дебит от 200 до 10000 m³/hПриложениеИзползват се във вентилационни блокове и климатични камери, като оползотворяват отпадната топлина от изхвърляния въздух, водейки до намаляване на експлоатационните разходиУстройствоЛамелите на ре..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RIS P
ПриложениеПроектирани са за енергоспестяване и контролиране на качеството на вътрешния въздух при изграждане на вентилационни системи за магазини, офиси, ресторанти и др.УстройствоБезрамкова конструкция от двойнолицеви панелиАкустична и термална изолация 30/50 mmБяло прахово покритие, цвят бял RAL 9..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RWW/RWK
RWW - двуредови топлообменници, използват се за отоплениеRWK - четириредови топлообменници, използват се за охлаждане и отоплениеПриложениеИзползват се във вентилационни и климатични инсталацииУстройствоИзработени са от Cu/AluАлуминиевите ламели са на разстояние 2.1, 2.5 и 3.2 mm..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.