Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Покривни вентилатори

Покривни вентилатори
Model: KAMIN
Покривни вентилатори с хоризонтално изхвърляне за монтаж на коминиПриложениеВентилаторите KAMIN се използват за монтаж на комини и могат да работят при температури до 200°CУстройствоОсновата е изработена от поцинкована ламаринаЗащитен капак от алуминий с прахово покритиеИмпелер с обърнати ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RING
Осови вентилатори за пренос на големи въздушни обеми при ниско наляганеПриложениеПредназначени са за пренос на големи въздушни обеми с относително ниско съпротивлениеУстройствоСтоманен корпус с епоксидно покритиеФланците за монтиране отговарят на стандарт UNI-ISO 12499Импелер с лопатки от алуминий и..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ROOF-AM
Покривни вентилатори с хоризонтално изхвърлянеПриложениеВентилаторите ROOF-АM се използват за вентилация на индустриални и обществени сградиУстройствоЗащитният капак и основата са изработени от полимерАлуминиево-полимерен импелер с обърнати назад лопатки, статично и динамично балансиранДир..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ROOF-CM ATEX
Покривни взривозащитени вентилатори с хоризонтално изхвърлянеПриложениеВентилаторите ROOF-CM ATEX се използват за вентилация на обществени и индустриални сградиУстройствоЗащитният капак е изработен от техно-полимерИмпелер с обърнати назад лопатки, статично и динамично балансиранДиректно ку..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ROOF-CM
Покривни вентилатори с хоризонтално изхвърлянеПриложениеВентилаторите ROOF-CM се използват за вентилация на жилищни, обществени и индустриални сградиУстройствоЗащитният капак и основата са изработени от поцинкована ламаринаИмпелер с обърнати назад лопатки, изработени от поцинкована стомана..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ROOF-HP
Покривни вентилатори с вертикално изхвърлянеПриложениеВентилаторите ROOF-HP се използват за вентилация на жилищни, обществени и индустриални сградиУстройствоЗащитният капак и основата са изработени от поцинкована ламаринаПокритие: полиестерно прахово покритие RAL 7040Импелер с обърнат..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: THF-TVFC
Покривните вентилатори с хоризонтално (THF) или вертикално (TVFC) изхвърляне на въздуха са специално проектирани за аварийни смукателни инсталации за максимална температура 400°С за период до 2 часаПриложениеСмукателна вентилация в големи кухниОбществени сградиИндустриални сградиУстройство..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: TKS
Покривни вентилатори с хоризонтално изхвърлянеПриложениеВентилаторите TKS се използват за вентилация на жилищни, обществени и индустриални сградиУстройствоЗащитният капак и основата са изработени от поцинкована ламаринаПокритие: полиестерно прахово покритие RAL 7035Импелер с обърнати ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.