Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Канални вентилатори

Канални вентилатори
Model: ETALINE E
- Компактни високоефективни канални вентилатори- Използват се в общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи- Подходящи са за хоризонтален и вертикален монтаж- Корпусът е със същите размери като на присъединяването му към въздуховода и не е необходимо допълнително прос..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ETAMASTER
- Компактни високоефективни канални вентилатори- Проектирани са за монтиране директно във въздуховода. Елегантният и компактен дизайн позволява лесна инсталация- Подходящи са за хоризонтален и вертикален монтаж- Устойчив на корозия и атмосферни условия пластмасов корпус с цвят RA..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: KBF-NI
Центробежен канален вентилатор с изнесен двигателПриложениеЦентробежните вентилатори KBF-NI са предназначени за изсмукване на чист или замърсен въздух от кухненски смукателиМаксимална температура на флуида: 120°CУстройствоИзнесен двигателКорпус от неръждаема стоманаПроменливи оборотиИзолац..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RK 315 Ex
Центробежен взривозащитен канален вентилатор с пластмасов корпусПриложениеПроектирани са за смукателни инсталации във взривоопасни среди и избягване на експлозии поради присъствието на запалителни газовеПодходящи са за хоризонтален и вертикален монтажИзползват се за вентилация на помещения с акумула..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RKA
- Центробежен канален вентилатор с пластмасов корпус. Използва се в общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи. Подходящи са за хоризонтален или вертикален монтаж- RKA са проектирани за монтаж в кръгли въздуховоди- Използват се за общообменна вентилация- Лесен м..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: VCR-T ATEX
Центробежен взривозащитен канален вентилаторПриложениеПроектирани са за смукателни инсталации във взривоопасни среди и избягване на експлозии при присъствие на запалителни газовеПодходящи са за хоризонтален и вертикален монтажИзползват се за вентилация на помещения с акумулатори, котелни, петролни п..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: VCR/VCR-T
- Центробежните вентилатори VCR/VCR-T се използват за общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи. Подходящи са за хоризонтален или вертикален монтажПриложениеТърговски офисиГаражиРесторантиИнсталации с ограничено пространствоУстройствоВентилаторКорпусът е израбо..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.