Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Димоотводни вентилатори

Димоотводни вентилатори
Model: CFV
Центробежни вентилатори за каминиПриложениеИзползват се за транспортиране на топлия въздух от околокаминното пространствоУстройствоКорпус от галванизирана стомана с топло- и звукоизолация от огнеупорна минерална ватаМотор: монофазен - 230V, 50Hz, клас на изолация: FИмпелер с напред обърнати лопаткиМ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: JF-LP
Проектирани са за използване в тунели и подземни паркинги за автомобили. Използват се за вентилация на изгорели газове и аварийна вентилация при пожар. Струйните вентилационни системи се използват освен за изсмукване на пушек, и за насочване на дима в случай на пожар. Чрез използване на реверсивни в..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: JF-ST
Проектирани са за използване в тунели и  подземни паркинги за автомобили. Използват се за вентилация на изгорели газове и аварийна вентилация при пожар. Струйните вентилационни системи се използват освен за изсмукване на пушек, и за насочване на дима в случай на пожар. Чрез използване на реверс..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: UPDN
Вентилационни боксове от галванизирана стомана с центробежен вентилатор с ремъчна предавкаПриложениеСпециално проектирани за аварийни смукателни инсталации за максимална температура 400°C за период от 2 часа, съгласно европейски стандарт EN12101-3Предназначени са за аварийни смукателни и н..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.