Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Вентилационни боксове

Вентилационни боксове
Model: BUPE
Вентилационни боксове с двойнозасмукващи центробежни вентилаториПриложениеИзползват се за общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи. Не се използват за транспортиране на запрашен въздухКонструкцияИзработени са от поцинкована стоманаШумоизолация от вътрешната страна на боксаВентила..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: BUPE-T
Вентилационни боксове с двойнозасмукващи вентилатори с ремъчна предавкаПриложениеИзползват се за общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи на индустриални и офисни сгради. Не се използват за транспортиране на запрашен въздухКонструкцияКорпусът е изработен от поцинкована стоманаШум..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: KBF-N
Центробежен вентилатор с изнесен двигателПриложениеЦентробежните вентилатори KBF-N са предназначени за изсмукване на чист или замърсен въздух от кухненски смукателиМаксимална температура на флуида: 80°C / 120°CFanИмпелер с назад обърнати лопаткиСтоманен корпусС възможност за регулиране на ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: UPM
Вентилационни боксове с центробежни вентилаториПриложениеИзползват се за общообменни, смукателни и нагнетателни вентилационни системи на индустриални и офисни сградиКонструкцияКорпусът е изработен от стоманени профили и двойни панели с вътрешна звукоизолацияИмпелер с назад обърнати лопатки, директно..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.