Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Битови вентилатори

Битови вентилатори
Model: GX6
Вентилатори за прозорeчен монтаж с автоматични жалузиПриложениеПредназначени са за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Монтират се на стъкло или стенаУстройствоБял пластмасов корпус с интегрирана предпазна решетка и клапаЕдноскоростен вентилаторЗахранване: монофазно - 230VПро..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: GX9-12
Реверсивни двускоростни вентилатори за прозоречен монтаж с автоматични жалузиПриложениеПредназначени са за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Монтират се на стъкло или стенаУстройствоБял полиран корпус със затварящи жалузи и интегрирана предпазна решеткаРеверсивни двускорост..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: ILF
Битови вентилатори за вграждане във въздуховодиПриложениеСпециално проектирани за вентилация на помещения с малки и средни размериВграждат се директно във въздуховодПредлагат се в 3 диаметъра: 100, 125 и 150 mmУстройствоКорпусът е изработен от бяла пластмаса ABSЕдноскоростен моторЗахранване: монофаз..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: LFP
Вентилатор за битови и санитарни помещенияПриложениеПредназначени са за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Предлагат се в 3 диаметъра: 100, 125 и 150 mmУстройствоКорпусът е изработен от бяла пластмаса ABSЕдноскоростен моторЗахранване: монофазно - 230VКлас на защита: IP34Прое..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: SAF D
Вентилатор за битови и санитарни помещенияПриложениеПредназначени са за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Стенен или таванен монтажУстройствоКорпусът е изработен от бяла пластмаса ABSМонтаж чрез винтовеКлас на защита: IP34Предлага се в 3 размера: диаметър 100, 125..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: SAF MA
Вентилатор за битови и санитарни помещения с автоматични жалузиПриложениеПредназначени са за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Стенен или таванен монтажУстройствоКорпусът е изработен от бяла пластмаса ABSБезшумен импелер със 7 лопаткиАвтоматична отваряща клапаМонт..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: SAF MAO1
Вентилатори с автоматични жалузи за прозоречен монтажПриложениеВентилаторите са предназначени за вентилация на жилища, офиси, магазини, санитарни възли и др.Монтират се на стъкло или стенаУстройствоКорпусът е изработен от бяла пластмаса ABSКлас на защита: IP24Автоматични жалузиЗахранване: моноф..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.