Menu
Your Cart

Проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации

Аксиални вентилатори

Аксиални вентилатори
APFV-L • Осови вентилатори
По запитване
Model: APFV-L
Осови вентилатори за стенен монтажПриложениеВентилаторите от серия APFV-L са предназначени за използване в комбинирани смукателно-нагнетателни вентилационни системи за помещения с различно предназначение, в които се изисква постигане на високо ниво на въздушния поток при относително ниско ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: CAF
Осови вентилатори за пренос на големи въздушни обеми при ниско наляганеПриложениеCAFПредназначени са за пренос на големи въздушни обеми с относително ниско съпротивлениеCAF HTПроектирани са за аварийни смукателни инсталации за максимална температура 400°C за период от минимум 2 часа, в съответствие ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: Diffuser
Дестратификационни осови вентилаториПриложениеВентилаторите се използват за дестратификация на въздуха в средни и големи индустриални и обществени сгради: фабрики, складове, животновъдни ферми, спортни зали и навсякъде, където е нужно отстраняване на напластяването на топъл въздух във високата част ..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: PLATE-M ATEX
Взривозащитени осови вентилатори за стенен монтажПриложениеВентилаторите от серия PLATE-M ATEX са предназначени за пренос на въздух в зони или среда, където е необходимо да се гарантира защита от експлозии или пожари, предизвикани от газове или запалим прах, съгласно стандарт IEC79-10..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: PLATE-S
Осови вентилатори за стенен монтажПриложениеВентилаторите от серия PLATE-S са предназначени за пренос на големи въздушни обеми при ниско налягане, с възможност за монтаж на стена или панел. Използват се за вентилация на търговски и индустриални сгради и за охлаждане на електрически и хлади..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Model: RING
Осови вентилатори за пренос на големи въздушни обеми при ниско наляганеПриложениеПредназначени са за пренос на големи въздушни обеми с относително ниско съпротивлениеУстройствоСтоманен корпус с епоксидно покритиеФланците за монтиране отговарят на стандарт UNI-ISO 12499Импелер с лопатки от алуминий и..
0.00 лв.
Ex Tax:0.00 лв.
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Ние използваме бисквитки.