Външни тела

Високо-ефективен Scroll Компресор с високо налягане

Нов Scroll компресор

Hi-flexi използва високо-ефективен scroll компресор и камера с високо налягане. Компресора е с вътрешна секция за отделяне на маслото, която съхранява по-голямата част от маслото в него с използването на вътрешен маслен сепаратор и уникално проектиран отделен тръбопровод за връщане на маслото. Системата на Hisense за омасляване осигурява висока ефективност, ресурс, безопасност и повишава ефективността на работа на компресора. 

 

Ексклузивна асиметрична Scroll технология

Асиметричната структура на Scroll-а ефективно помага за намалянето на изтичането и загубата на газ от фреона в процеса на всмукване и компресия, като подобрява работната ефективност и надеждността.

 

DC инверторен компресор

Чрез използването на DC мотор, работата се подобрява между 20-40Hz, където работното време на инверторния компресор е най-продължително. Междувременно ротора на мотора на компресора е разделен на две части, за да подтисне електромагнетичните намеси, които създават шум.

 

 

DC Инверторна технология

Прецизен контрол на стайната температура

Оперативната скорост на DC мотора в компресора може да бъде регулирана постоянно и свободно, в завиимост от нуждите на системата. Тази техника, интегрирана с автоматично-адаптивен контол самостоятелно регулира работният капацитет, според реалното натоварване на климатизацията, за да постигне по-плавна крива в температурната промяна, задоволявайки изискванията за комфорт.

 

180o синусоида DC инвертор технология

Напреднала, безсензорна, трифазна, с векторен контрол техника на синхронния двигател осигурява постоянен ток на DIP-IPM DC инвертор с гладка синуоидална крива и съответно с това позволява на двигателя да работи по-добре и ефективността се увеличава значително.

По този начин хармоничния ток и електромагнитните смущения се подтискат.

 

 

Технология за контрол на маслото, подобряваща надеждноста

Виско-ефективна технология за отделяне на маслото

Системата може да работи безопасно и надеждно, чрез използването на вътрешната секция за разделяне на маслото и външният маслен разделител. Много по-малко масло влиза в циркуалцията на фреона, следователно достатъчно масло може да бъде гарантирано за овлажняването на комрпесора.

 

Технология за контрол на изравняването на маслото между външните тела

Scroll компресорът с вътрешна секция за разделяне на маслото, ефективният външен разделител на маслото, акумулаторът и интелигената технология за контрол регулираща нивото на маслото в разумните граници, осигурява маслен баланс между външните тела и гарантира стабилност и надеждност на системата.

 

Контрол за съхранение и връщане на маслото

Съхранението и връщането на масло, спрямо работната честота и работното време на компресора, ефективно спомага за предотвратяване на задържане на масло във външния и вътрешен топлообменник и така намаля възможността за авария в компресора, произхождаща от неправилното съотношение между фреона и маслото.  След връщане на маслото, системата автоматично се връща в зададения режим на работа.

 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
  • Sunsystem
  • Климатици Toshiba
  • Климатици GREE
  • MITSUBISHI ELECTRIC
  • Климатици AUX
  • Климатици Panasonic
  • Климатици Daikin
  • Riello
  • Hitachi